به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری استاندار خراسانرضوی در جمع معتکفین دانشآموزی در مسجد الزهرا(س) مشهدمقدس اظهار داشت: توفیقِ شما برای انجام این مستحب مهم و سازنده را تبریک میگویم. خیلی توفیق بزرگی است جوانان عزیز شک نکنید و مطمئن باشید عنایت الهی شامل حال شما شده است. خیلی زمینههای دیگری بوده که به اقتضا سن و محیط میتوانستید جای دیگر باشید، اما این محیط را انتخاب کردید. خودسازی را در این شرایطِ وجود فضای مجازی انتخاب کردید.
وی افزود: علائم و نشانههای بسیار خوبی است که شما در این مراسم هستید و ما خدمت شما رسیدهایم. این تشکر و قدردانی برای ما اهمیت دارد که شما را در چنین جایی میبینیم. دقت کنید که مردم ایران اسلامی چرا انقلاب کردند و چه شرایطی بود؟ ایا مسئله آب و نان بود که دست به چنین انقلاب شکوهمندی زدند؟ شعار اساسی انقلاب یعنی استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی مبین همه این اهداف و مسیر است.
استاندار خراسانرضوی با طرح این سئوال که آیا حاضریم تحت سیطره بوده و راحتی روزانهام داشته باشیم؟، خاطرنشان کرد: خداوند انسان را آزاد ومستقل آفریده و کسی حق ندارد استقلال انسان را تحت استکبار خودش قرار دهد. مردم قیام کردند و استقلال سیاسی، علمی و نظامی و اقتصادی را بهدست آوردند. ملتی که استقلال نداشته باشند هویت ندارد.
نظری تصریح کرد: استقلال نعمتی است که خداوند به همه بشریت داده است. آزادی بهمعنای حقیقی کلمه برای خودسازی و حرکت به سمت اهداف بلند؛ زمانی محقق میشود که مردم در صحنه باشند. همه اینها یعنی استفلال و آزادی ضمانت نقش مردمی در گرو پیادهسازی اسلامیت و اعتقادی است. ضمانت نقش مردم همین است.
وی اضافه کرد: ۴۴ سال این نظام الهی و اسلامی و امانت شهدا که در سال ۵۷ در این کشور مستقر شد و در سال ۵۸ با حضور مردم رسمیت پیدا کرد؛ علیرغم همه توطئههای ظالمان پا برجا مانده است. همه آنهایی که دشمنی و به این نظام تعرض کردند، چه در سطوح جهانی و چه منطقهای آثاری از آنها نیست. نظام اسلامی ۴۴ سال مقتدرانه پیش رفته است. میبینید که از لحاظ استقلال نظامی جزو کشورهای رتبه بالا هستیم.
استاندار خراسانرضوی تاکید کرد: ما در زندگی دچار مشکلاتی هستیم، اما یک ساختار و بنا که بنای محکمی است را بهخاطر یکسری جزئیات که خراب نمیکنند. اشکالات را باید درحوزههای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی با پیگیری و مشارکت حل کنیم و گامبهگام به سمت اهداف انقلاب اسلامی قدم برداریم.